Lokacija iz snova

Crna Gora

Divlja ljepota

Dobro došli u Crnu Goru, gde se Jadransko more i veličanstvene planine besprekorno spajaju i stvaraju pejzaž koji oduzima dah. Istražite pet nacionalnih parkova i četiri lokaliteta UNESCO-ve svjetske baštine. Doživite jedini fjord na Mediteranu, dosegnite najviši mauzolej na svijetu i pokorite najdublji kanjon u Evropi. Uživajte u preko stotinu pješčanih i šljunčanih plaža koje se protežu duž 293 km duge obale, kao i u trideset jezera smještenih na malom prostoru između planina i mora. Crna Gora vas poziva da prigrlite njenu magiju, zakoračite u carstvo snova i učinite ga svojim domom.

Pristupačnost

Raskošna priroda Crne Gore i The Dreams by Dukley nalaze se na tri sata leta od većine gradova u Evropi.

U neposrednoj blizini nalaze se tri međunarodna aerodroma koji nude redovne i čarter letove, kao i usluge privatnih džet aviona:

TIVAT
5 km
7 minuta vožnje
PODGORICA
88 km
1 sat i 30 minuta vožnje
DUBROVNIK
69 km
1 sat i 50 minuta vožnje

Boka Kotorska

Tamo gdje se raskoš prirode susreće sa kulturnim bogatstvom

Bokokotorski zaliv je poznat po jedinstvenoj kombinaciji prirodnih čuda i kulturnog nasljeđa. Istražite grad-tvrđavu Kotor, kao i gradove Perast i Herceg Novi, čarobna mjesta prožeta istorijom i ukrašena autentičnom arhitekturom. Lutajte njihovim drevnim ulicama, upijajući istoriju prošlih vijekova.

Uživajte u zalivu čiju ljepotu štiti UNESCO, pravo remek djelo prirode koje se prostire pred vašim očima kao umjetničko platno. Plovite njegovim mirnim vodama pored šarmantnih sela i slikovitih ostrva kao što su ostrvo Gospe od Škrpjela koja opčinjava svojom ljepotom i pričom, Ostrvo Svetog Marka i raskošno Ostrvo cvijeća.

Osjetite toplinu mještana koji će vas dočekati raširenih ruku i podijeliti svoje priče i tradiciju, pružajući toplo gostoprimstvo, zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće.

Tivat

PORED KOMPLEKSA PORTO MONTENEGRO
Get directions via Google Maps
The Dreams by Dukley se nalazi pored Porto Montenegra, izuzetne marine i luksuznog stambenog kompleksa u šarmantnom primorskom gradu Tivtu, na crnogorskoj obali.

Prepustite se luksuznom primorskom načinu života sa zadivljujućim pejzažima, živopisnom zajednicom i jedinstvenim spojem šarma starog svijeta i modernih pogodnosti. Stanovnici uživaju u širokom spektru slobodnih aktivnosti, od jedrenja i izleta jahtom do istraživanja obližnjih planina i atrakcija. Grad nudi izvrsne restorane, moderne butike i zabavu svjetske klase. Zajednica je raznolika i gostoljubiva, stvarajući kosmopolitsku atmosferu.

Ključne karakteristike:

Marina za
mega jahte
Internacionalna zajednica
Luksuzni butici i restorani
Wellness sadržaji
Plažni klubovi
Kulturni događaji i festivali
Sportski sadržaji
i fitnes centri
Internacionalna škola u blizini

The Dreams by Dukley

Lokacija vaših snova, na potpuno novom nivou.

Projekat nekretnina The Dreams by Dukley je dizajniran kao luksuzni kompleks koji se nalazi uz Porto Montenegro, marinu i vitalni centar za društvene, zabavne, muzičke, modne i kulturne događaje.

Projekat obuhvata tri bloka, od kojih su dva povezana bazenom na krovu. Svaki blok ima luksuzne apartmane i prostrane penthause, savršeno dizajnirane do najsitnijih detalja od najkvalitetnijih materijala.