Tržište snova

Poslovni prostor o kojem maštate

Zamislite uzbuđenje vođenja privatnog biznisa o kojem ste maštali, tako da svaki detalj prostora odražava vašu viziju i strast. Bez obzira da li sanjate da otvorite restoran, luksuzni butik ili umjetničku galeriju, uz naše dobro pozicionirane poslovne prostore imaćete koristi od velikog broja prolaznika i uspješnog poslovnog okruženja, što stvara idealnu podlogu za uspjeh vašeg poslovnog projekta.

Usudite se da svoje snove pretvorite u opipljiv poduhvat i krenite na uzbudljivo putovanje preduzetništva sa našim izuzetnim komericijalnim prostorima.

Ukupna površina:
50 to 221 m²
Cijena:
od 750.000,00 €

Tivat

PORED KOMPLEKSA PORTO MONTENEGRO
Get directions via Google Maps
The Dreams by Dukley se nalazi pored Porto Montenegra, izuzetne marine i luksuznog stambenog kompleksa u šarmantnom primorskom gradu Tivtu, na crnogorskoj obali.

Prepustite se luksuznom primorskom načinu života sa zadivljujućim pejzažima, živopisnom zajednicom i jedinstvenim spojem šarma starog svijeta i modernih pogodnosti. Stanovnici uživaju u širokom spektru slobodnih aktivnosti, od jedrenja i izleta jahtom do istraživanja obližnjih planina i atrakcija. Grad nudi izvrsne restorane, moderne butike i zabavu svjetske klase. Zajednica je raznolika i gostoljubiva, stvarajući kosmopolitsku atmosferu.

Ključne karakteristike:

Marina za
mega jahte
Internacionalna zajednica
Luksuzni butici i restorani
Wellness sadržaji
Plažni klubovi
Kulturni događaji i festivali
Sportski sadržaji
i fitnes centri
Internacionalna škola u blizini
Saznajte više o lokaciji
Počnite da sanjate