Usudite se da sanjate sa nama

Naši snovi su veliki

Dukley kvalitet

Pretvorite svoju maštu u stvarnost sa nama

Dukley je jedan od pionira industrije luksuznih nekretnina i ugostiteljstva u Crnoj Gori, koji nudi raskošan i autentičan način života uz udobnost i eleganciju kojoj nema premca. Svaki element Dukley brenda i životnog iskustva napravljen je sa čistom izvrsnošću na umu, što se može vidjeti kroz postojeće projekte koji uključuju:

205
Luksuznih rezidencija u okviru kompleksa Dukley Gardens na Zavali, u Budvi
43
Raskošna apartmana u okviru Dukley Residences u centru Budve
3
Hotela
Saznajte više
o projektima Dukley brenda

Lokacija iz snova

Dinamična zajednica sa idealnom infrastrukturom

Kompleks The Dreams by Dukley se nalazi u srcu Tivta, pored luksuzne marine kompleksa Porto Montenegro, kao i u blizini međunarodnih škola i aerodroma u Tivtu, Podgorici i Dubrovniku.

Pored najsavremenije marine odlikovane brojnim priznanjima, Porto Montenegro se može pohvaliti autentičnim i šarmantnim rezidencijalnim kompleksom, luksuznim buticima, prodavnicama, restoranima, te sportskim i rekreativnim objektima koji privlače živu međunarodnu zajednicu tokom cijele godine.

Saznajte više o lokaciji

Besprekorna usluga i pogodnosti

Dozvolite nam da vas razmazimo Dukley stilom života

Nekretnine The Dreams by Dukley su vaš ključ za život koji odlikuje luksuz, udobnost i kvalitet bez premca, bilo da tražite prostor za svoj dom, kuću za odmor ili priliku za ulaganje u Crnoj Gori.

Karakteristike The Dreams by Dukley

Održivi dizajn sa zelenim površinama
Privatni konsijerž
Panoramski bazen na krovu
„Smart home“ sistem
Elegantan dizajn enterijera
Podzemna garaža
Asistencija pri opremanju stana, na zahtjev
Saznajte više o nekretninama

Pouzdana investicija sa zagarantovanim prihodom

Vaš dom iz snova koji donosi prihod

Grad Tivat i Porto Montenegro su jedna od najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori, kako za turizam, tako i za život tokom cijele godine. Vaša investicija u The Dreams by Dukley uvijek će biti isplativa i donositi stabilan prihod.

Dukley je jedini developer nekretnina u Crnoj Gori koji nudi zagarantovan povrat investicije od 18% za 3 godine u prve tri godine.

Investiranje kriptovalute

Gdje se stabilnost nekretnina susreće sa inovacijama kriptovaluta

Otkrijte potencijal crnogorskog tržišta nekretnina uz pogodnost i sigurnost digitalnih valuta. Uz Dukley možete lako kupiti nekretninu u Crnoj Gori koristeći popularne kriptovalute kao što su Bitcoin, Ethereum, USDT i USDC. Proširite svoj portfolio i iskoristite nevjerovatnu priliku za investiranje koju predstavlja The Dreams by Dukley.

Počnite da sanjate